Yunanistan Yangın : Yunan Basinindan Bomba Iddia Turkiye Yi Suclamak Isteyen Abd Yunanistan Da Orman Yangini Cikardi : Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu.

Yunanistan Yangın : Yunan Basinindan Bomba Iddia Turkiye Yi Suclamak Isteyen Abd Yunanistan Da Orman Yangini Cikardi : Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu.. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias, türkiye'deki yangınların yayıldığı 29 temmuz'da türk dostum dışişleri bakanı çavuşoğlu'nu telefonla aradım, kendi seçim bölgesi olan antalya'da çıkan yangınlardan dolayı duyduğum samimi üzüntülerimi dile getirdim ve kendisine yunanistan'ın yangın söndürme. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye.

Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı. Yunanistan'da dün ve bugün onlarca yangın çıkmış, söndürme çalışmaları: İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. Yunanistan'da bir günde 48 orman yangını çıktı ve 460 hektarlık alan zarar gördü.

B0qu Bnqf Qcmm
B0qu Bnqf Qcmm from static.euronews.com
Başkent atina'da uyarı seviyesi yükseltildi. 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yunanistan'ın paros adasında 27 haziran pazar günü kostos köyüne yakın çayırda çıkan yangın bölge halkını ve yetkilileri korkuttu. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi. Vatandaşı koruma bakanlığı'nın sivil koruma genel sekreterliği sitesinde (www.civilprotection.gr) yayınlanan rapora göre yangın riski çok yüksek 5 bölge şöyle sıralanıyor: Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu.

Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı.

Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Orman yangının çıkış noktasının, atina. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'ın sisam adası'nda geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. Yunanistan'da yangın alarmı güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Yunanistan'da dün ve bugün onlarca yangın çıkmış, söndürme çalışmaları: Yunanistan i̇tfaiye teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saat içerisinde 48 orman. Vatandaşı koruma bakanlığı'nın sivil koruma genel sekreterliği sitesinde (www.civilprotection.gr) yayınlanan rapora göre yangın riski çok yüksek 5 bölge şöyle sıralanıyor: 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yetkililer, cumartesi günü yunanistan'ın üçüncü büyük şehri patras yakınlarında çıkan orman yangınında onlarca evin yıkıldığını ve beş kişinin solunum sorunlarıyla hastaneye kaldırıldığını. Yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias, türkiye'deki yangınların yayıldığı 29 temmuz'da türk dostum dışişleri bakanı çavuşoğlu'nu telefonla aradım, kendi seçim bölgesi olan antalya'da çıkan yangınlardan dolayı duyduğum samimi üzüntülerimi dile getirdim ve kendisine yunanistan'ın yangın söndürme. Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu.

Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Orman yangının çıkış noktasının, atina. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı.türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor.

Yunanistan Da Yangin Anadolu Ajansi
Yunanistan Da Yangin Anadolu Ajansi from cdnuploads.aa.com.tr
Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan bir günde 48 yangın çıktı. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. Yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Başkent atina'da uyarı seviyesi yükseltildi.

Ayrıca 332 araç sahada görev yapıyor.

#yunanistan 'da 58 farklı noktada orman yangını çıktı. Yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Başkent atina'nın batısında mora yarımadası'nda yer alan achaea bölgesinde ormanlık alanda dün çıkan yangın nedeniyle 5 köy boşaltılırken, i̇tfaiye teşkilatı başkanı stefanos kolokuris'in koordine ettiği yangına 294 itfaiye, 7 piyade. Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. Yunanistan bir günde 48 yangın çıktı. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Başkent atina ve çevre bölgeleri. Başkent atina'da uyarı seviyesi yükseltildi. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Yetkililer, cumartesi günü yunanistan'ın üçüncü büyük şehri patras yakınlarında çıkan orman yangınında onlarca evin yıkıldığını ve beş kişinin solunum sorunlarıyla hastaneye kaldırıldığını.

Başkent atina'nın batısında mora yarımadası'nda yer alan achaea bölgesinde ormanlık alanda dün çıkan yangın nedeniyle 5 köy boşaltılırken, i̇tfaiye teşkilatı başkanı stefanos kolokuris'in koordine ettiği yangına 294 itfaiye, 7 piyade. Yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias, türkiye'deki yangınların yayıldığı 29 temmuz'da türk dostum dışişleri bakanı çavuşoğlu'nu telefonla aradım, kendi seçim bölgesi olan antalya'da çıkan yangınlardan dolayı duyduğum samimi üzüntülerimi dile getirdim ve kendisine yunanistan'ın yangın söndürme faaliyetleri. Yunanistan i̇tfaiye teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saat içerisinde 48 orman. Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika.

Fx3uw9vipux7em
Fx3uw9vipux7em from ichef.bbci.co.uk
Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Hala 100'ü aşkın kayıp var. Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias, türkiye'deki yangınların yayıldığı 29 temmuz'da türk dostum dışişleri bakanı çavuşoğlu'nu telefonla aradım, kendi seçim bölgesi olan antalya'da çıkan yangınlardan dolayı duyduğum samimi üzüntülerimi dile getirdim ve kendisine yunanistan'ın yangın söndürme faaliyetleri. Yunanistan'da bir günde 48 orman yangını çıktı ve 460 hektarlık alan zarar gördü. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu.

Demiştim ya, sadece hava kuvvetlerinde 41 adet uçak var.

Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu. İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da da 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Başkent atina'da uyarı seviyesi yükseltildi. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. Hava sıcaklığının 48 dereceye kadar ulaşacağı yunanistan'da ülke genelinde alarm verildi. Yetkililer, cumartesi günü yunanistan'ın üçüncü büyük şehri patras yakınlarında çıkan orman yangınında onlarca evin yıkıldığını ve beş kişinin solunum sorunlarıyla hastaneye kaldırıldığını. Yunanistan'da bir günde 48 orman yangını çıktı ve 460 hektarlık alan zarar gördü. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika.